Dinsdag 24 maart 2020

Coronavirus en in contact blijven met onze patiënten?

 

Wij nemen maatregelen om risico’s voor onze patiënten en therapeuten te beperken!

In deze spannende tijd willen wij graag als praktijk met onze patiënten in contact blijven. BeweegExpertise.com is vanaf nu ook vanaf afstand aan het werk. 

 

Mocht het zo zijn dat u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, dan bieden wij u de mogelijkheid aan om een online consult te volgen.

 

Wij bieden online consulten aan waar gewenst. Zo kunnen wij u voorzien van advies, informatie, instructies en eventueel een oefenschema.

 

Voor dit online consult gelden dezelfde vergoedingen als een reguliere behandeling. Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in als u interesse heeft.

 

Stay safe! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Dinsdag 17 maart 2020

UPDATE: ACTIES BESTRIJDING CORONAVIRUS

 

AANVULLENDE ACTIES OP BASIS VAN LAATSTE INZICHTEN PER DINSDAG 17 MAART 2020:

 

- Er zullen GEEN BEHANDELINGEN IN GROEPSVERBAND worden gegeven tot en met 5 april. Uw begeleidend fysiotherapeut neemt hierover contact met u op. Indien u toch graag wilt revalideren dan kunt u individueel een afspraak plannen met uw fysiotherapeut.

 

- Bij individuele behandelingen mag ALLEEN DE PATIËNT MET DE THERAPEUT IN DE BEHANDELKAMER. We willen zo min mogelijk mensen tegelijk in de praktijk/wachtkamer. Indien u wordt gebracht vragen wij de bestuurder om in de auto te wachten.

 

- De wachtruimte is aangepast zodat GEPASTE AFSTAND tussen aanwezigen gerealiseerd kan worden (1-1,5 meter).

 

HUIDCONTACT tussen patiënt en fysiotherapeut zal zoveel mogelijk worden vermeden door o.a. gebruik van handschoentjes. Massages worden bijvoorbeeld nog enkel uitgevoerd met handschoentjes aan. 

 

- Graag 2 meter afstand bewaren tussen de receptioniste en u als patiënt.

 

- De ramen in de behandelkamers staan open om goed te ventileren. Het kan dus fris zijn in de behandelkamers. Daarvoor graag uw begrip.

 

WAT KUNT U ZELF DOEN?

De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

 

- Was je handen regelmatig; doe dit voor de behandeling en na de behandeling. Neem alstublieft een eigen handdoek mee om de handen af te drogen.

 

- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog; en was uw handen altijd goed na het niezen of hoesten.

 

- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg.

 

- Hoesten en niezen kan op zich geen kwaad tenzij u zich echt niet lekker voelt zoals spierpijnen in het hele lichaam, verhoging of koorts heeft. U kunt dan beter niet komen.

 

- Na gebruik van een trainingsapparaat graag de handvatten desinfecteren met de aanwezig desinfectie spray en papier.

 

Binnen Beweegexpertise volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen. Op www.rivm.nl van het RIVM is ook de actuele status over het coronavirus te volgen. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.

 

 


Donderdag 12 maart 2020

 

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. CORONA VIRUS

 

Tot en met 5 april zijn er geen avondgroepen op maandag van 18:00 tot 20:00 uur, dinsdag van 18:00 tot 20:00 uur en donderdag van 18:00 tot 20:00 uur. Dit i.v.m. het Corona virus.

 

 


Dinsdag 10 maart 2020

 

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER CORONA VIRUS

HEEFT U LAST VAN:

 

  • KOORTS    ÉN   HOESTEN /NIEZEN

BEL DAN ALSTUBLIEFT UW AFSPRAAK AF!


 

vrijdag 6 maart 2020

BESTE TRAININGSTIJD?

Altijd al afgevraagd wanneer u nu het beste kunt trainen/sporten?  Je hoort er verschillende verhalen over. De één zegt je het beste 's avonds kunt sporten. Maar dan dien je wel ruim voor het slapen gaan weer te stoppen. Maar met een volle maag gaan sporten is ook niet gezond, dus ja, dan moet je je avondmaaltijd wel extra vroeg nuttigen. 

Anderen stellen: je moet gaan sporten vóór het ontbijt, vooral als gewichtsverlies een van je doelen is. Je zou zo vroeg op de ochtend namelijk meer vetten dan suikers verbranden. Hoe zit het nou echt?

 


SCOOTER

Sinds kort heeft onze praktijk de beschikking over een elektrische scooter, zo kunnen we snel en accuraat de huisbezoeken uitvoeren!

 

Milieu-vriendelijk komen wij nagenoeg geruisloos en snel naar U toe. 

ZWARTE PIET 

 

Het is bijna Sinterklaas en in deze tijd moeten de pieten onder hoge tijdsdruk over de daken om cadeautjes bij kinderen te brengen. Dat gaat ook wel eens mis en dan kiezen ze onze praktijk om weer opgelapt te worden. Dat doen we met veel plezier zoals U kunt zien.

AFGESTUDEERD

 

Met trots kunnen we melden dat Joeri en Lars zijn afgestudeerd als Master of Science aan de Vrije Universiteit Brussel. Joeri met de optie Manuele Therapie en Lars met de optie Sport. Gefeliciteerd namens het hele team!

 

 

 

 

STAGE AFGEROND

 

De afgelopen maanden heeft Sophie als stagiaire bij ons meegelopen en we kunnen nu melden dat ze dat met succes heeft gedaan, met een mooie 8,5 als afsluiter!

Vanaf 23 februari komt Sophie ons team op zaterdag van 8.30 tot 11.30 uur versterken, met een speciaal ruggroep uur van 9.00 tot 10.00 uur!

ECHO OPLEIDING EDWIN

The Jacobson Masterclass 2019. We are honoured and proud to have the great support from @drsimonkemp, hosting this unique sports medicine event at the home of @EnglandRugby, Twickenham Stadium. What a treat to the faculty and all our (inter)national delegates.

 

Een masterclass die Edwin dit weekend gaat volgen in Londen, de laatste puntjes op de I zetten!

 

KOPJE KOFFIE?

Ook op locatie Pasteurlaan kunt u vanaf nu altijd genieten van de lekkerste koffie of thee.

Gratis voor al onze bezoekers!

NIEUWE GEVELRECLAME

Locatie Europark heeft een totale metamorfose ondergaan. Nu zijn we nog beter te vinden als praktijk Beweegexpertise.

 

 

 

NAMENS HET HELE TEAM WENSEN WIJ U FIJNE PAASDAGEN!

UITBREIDING DIENSTVERLENING

Vanaf 24 april komt Sophie elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur naar het Europark om U van de beste zorg te voorzien, bel voor een afspraak 0162-465330.