SCOOTER

Sinds kort heeft onze praktijk de beschikking over een elektrische scooter, zo kunnen we snel en accuraat de huisbezoeken uitvoeren!

 

Milieu-vriendelijk komen wij nagenoeg geruisloos en snel naar U toe. 

NIEUWE MEDEWERKSTER

Per 1 november is ons team uitgebreid met een nieuwe collega. Lisanne Schäfer werkt op beide locaties in Oosterhout. Vanwege de grote drukte in de praktijken zijn we erg blij dat zij ons wil en kan ondersteunen. 

 

Vraag gerust naar haar, u bent in goede handen.

ZWARTE PIET 

 

Het is bijna Sinterklaas en in deze tijd moeten de pieten onder hoge tijdsdruk over de daken om cadeautjes bij kinderen te brengen. Dat gaat ook wel eens mis en dan kiezen ze onze praktijk om weer opgelapt te worden. Dat doen we met veel plezier zoals U kunt zien.

AFGESTUDEERD

 

Met trots kunnen we melden dat Joeri en Lars zijn afgestudeerd als Master of Science aan de Vrije Universiteit Brussel. Joeri met de optie Manuele Therapie en Lars met de optie Sport. Gefeliciteerd namens het hele team!

 

 

 

 

STAGE AFGEROND

 

De afgelopen maanden heeft Sophie als stagiaire bij ons meegelopen en we kunnen nu melden dat ze dat met succes heeft gedaan, met een mooie 8,5 als afsluiter!

Vanaf 23 februari komt Sophie ons team op zaterdag van 8.30 tot 11.30 uur versterken, met een speciaal ruggroep uur van 9.00 tot 10.00 uur!

ECHO OPLEIDING EDWIN

The Jacobson Masterclass 2019. We are honoured and proud to have the great support from @drsimonkemp, hosting this unique sports medicine event at the home of @EnglandRugby, Twickenham Stadium. What a treat to the faculty and all our (inter)national delegates.

 

Een masterclass die Edwin dit weekend gaat volgen in Londen, de laatste puntjes op de I zetten!

 

KOPJE KOFFIE?

Ook op locatie Pasteurlaan kunt u vanaf nu altijd genieten van de lekkerste koffie of thee.

Gratis voor al onze bezoekers!

NIEUWE GEVELRECLAME

Locatie Europark heeft een totale metamorfose ondergaan. Nu zijn we nog beter te vinden als praktijk Beweegexpertise.

 

 

 

NAMENS HET HELE TEAM WENSEN WIJ U FIJNE PAASDAGEN!

UITBREIDING DIENSTVERLENING

Vanaf 24 april komt Sophie elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur naar het Europark om U van de beste zorg te voorzien, bel voor een afspraak 0162-465330.

PRIJSWINNAAR NIEUWSBRIEF

 

Afgelopen vrijdag kwam dhr. de Rijk de prijs ophalen die hij gewonnen heeft met de prijsvraag via de patiëntennieuwsbrief. 

Zo te zien is hij erg blij met de warmtecrème!

In de volgende nieuwsbrief volgt weer een nieuwe actie.

 

HERKENBARE SCOOTER

 

Heeft u hem al gezien? Onze milieuvriendelijke scooter waarmee we huisbezoeken afleggen is voorzien van het BeweegExpertise logo, zodat we herkenbaar zijn in het verkeer!

E-GYM

Op locatie Europark staat sinds kort de E-gym, een nieuwe revolutionaire manier van trainen. Wilt u hier meer over weten of kennismaken met deze trainingsmogelijkheid bel dan naar 0162-465330!