NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent BeweegExpertise.


Chronische pijn - vraagt een specifieke en gespecialiseerde begeleiding


Dinsdag 19 mei 2020

Chronische pijn beïnvloedt - naast het lichamelijke aspect - ook uw relaties, werk, vriendschappen, hobby's en hoe u de kwaliteit van leven ervaart.

Heb je pijnlijke spieren of pijn die al langer dan 3 maanden aanhoudt? Is er een geen duidelijke oorzaak of verklaring voor je pijnklachten? De kans is groot dat je te maken hebt met chronische pijn.

Maak je brein blij: beweeg nu ook voldoende


Dinsdag 12 mei 2020

Nu we door het coronavirus meer aan huis gebonden zijn, schiet bewegen er al snel bij in. Dat is zorgelijk, want beweging houdt je niet alleen lichamelijk fit, maar houdt ook je hersenen in topconditie. Waarom is bewegen zo goed voor je hersengezondheid? En hoe zorg je in deze vreemde tijd dat je voldoende - en veilig - beweegt?

Voldoende beweging helpt je gezond, fit en vrolijk te houden. Daarom is het juist in deze tijd misschien nog wel belangrijker dan ooit om in actie te komen. Door te bewegen zet je in feite de motor van je hersenen aan. Het stimuleert de doorbloeding van je hersenen, verbetert de communicatie tussen hersencellen en heeft een positief effect op de ontwikkeling, groei en functioneren van hersencellen.

Coronamaatregelen BeweegExpertise


Binnen BeweegExpertise volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen. Op www.rivm.nl van het RIVM is ook de actuele status over het coronavirus te volgen. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.

 

In de praktijk:

  • Wij trachten zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht te houden.
  • Wij schudden u niet de hand.
  • Wij maken de contactoppervlakken na iedere behandeling schoon.
  • Er is desinfectiemiddel aanwezig.
  • Fysiotherapeuten blijven thuis indien zij verkoudheidsklachten hebben.

Verzoek aan u:

Neem voor vragen of het maken van een afspraak telefonisch of via e-mail contact met ons op, maar kom niet naar de praktijk.

  • Kom niet naar de praktijk indien u verkoudheidsklachten heeft.
  • Kom niet te vroeg naar de praktijk;
  • Neem hygiëne maatregelen in acht.
  • Neem 2 handdoeken mee.

 Meer nieuws....