lars jansens

Ik heb de basisopleiding Fysiotherapie afgerond aan de Avans Hogeschool te Breda. 

Binnen de praktijk behandel ik een divers scala aan klachten, maar in het bijzonder kunt u bij mij terecht met sportgerelateerde klachten. Hiermee heb ik eigenlijk al sinds de start van mijn studie Fysiotherapie in Breda affiniteit en toen ik net aan het werk was in deze praktijk heb ik dan ook besloten om me te gaan specialiseren richting de sportfysiotherapie. Dit heb ik aan de Vrije Universiteit van Brussel gedaan middels de Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met de optie Sport. Ik mag inmiddels gelukkig zeggen dat ik deze Masteropleiding heb afgerond en kan me binnen de praktijk verder gaan ontwikkelen op andere gebieden. Zo heb ik onlangs de cursus echografie gevolgd en kunt u binnen de praktijk bij mij terecht voor behandeling middels shockwave therapie.

Ook bied ik binnen de praktijk samen met Joeri de mogelijkheden aan om sportspecifieke trainingen te volgen en dragen wij zorg over de sporttesten die wij afnemen bij sporters met gebruik van het testprogramma Spartanova.

 

Ik ben werkzaam op locatie Pasteurlaan, waar u mij kunt vinden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast het werk op onze locatie Pasteurlaan verzorg ik op dinsdagavond de medische begeleiding bij V.V. Dongen, waarmee we sinds twee jaar een samenwerking hebben.