WELKOM bij Beweegexpertise.com

Dé praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie in Oosterhout!


Welkom bij BeweegExpertise.com. Onze praktijken gevestigd op Pasteurlaan en op Europark zijn experts in gespecialiseerde fysiotherapie.

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over of problemen aan uw houding en bewegingsapparaat. Neem een kijkje op onze website om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben!

 

Wij adviseren, coachen, begeleiden en behandelen. Wij hanteren eenduidige en innovatieve behandelmethodes waardoor onze behandelingen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

 

BeweegExpertise.com staat voor:

- een snelle afspraak

- geen wachtlijst

- zorg op maat

- persoonlijk contact

- overleg met uw huisarts/specialist

 

Afspraak


Uw gemaakte afspraak afzeggen of wijzigen? Kunt u uw gemaakte afspraak niet nakomen, dan dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te melden via:

  • telefoonnummer 0162-465 330 tijdens onze openingstijden (08.00-12.30 uur en 13.00-16.30 uur);
  • e-mail naar info@beweegexpertise.com;
  • berichtenservice: whatsapp of SMS naar 06-15 03 11 89.

Niet of niet tijdig afgezegde afspraken kunnen bij u als patiënt in rekening worden gebracht. Ook overmacht valt onder deze regeling: denk aan ziekte, lekke band, files etc.


Onze missie


Bij BeweegExpertise.com staat u als patiënt/cliënt centraal. Wij richten ons op de individuele wensen en doelstellingen van u als patiënt. Wij adviseren, coachen, begeleiden en behandelen. Wij hanteren eenduidige en innovatieve behandelmethodes waardoor onze behandelingen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

 

Onze kernwaarden zijn:

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Ervaren
  • Innovatief
  • Betrouwbaar

Onze visie


BeweegExpertise.com dé gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk voor klachten aan de houding en het bewegingsapparaat. Wij bieden een heel breed pakket aan fysiotherapeutische specialisaties.

 


"Beweegexpertise.com,  dé praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie in Oosterhout!"


AANGESLOTEN BIJ:


Chronisch zorgnet


Dit is een landelijk netwerk van fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met chronische aandoeningen, zoals Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV en etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen. En tegenwoordig ook therapie voor het herstellen na COVID-19.

Schoudernetwerk West-Brabant


Het schoudernetwerk West-Brabant helpt u bij het vinden van een gespecialiseerde fysiotherapeut met klachten aan de schouder.

 

Het schoudernetwerk helpt bij georganiseerde en gespecialiseerde zorg omtrent schouderklachten.

 

 

 

AGB geregistreerd


De gedreven experts van BeweegExpertise.com adviseren, behandelen en begeleiden u graag om ervoor te zorgen, dat het lichaam weer optimaal functioneert. Al onze therapeuten zijn AGB geregistreerd. 

 

Praktijk PMC Europark: 04/047598

Praktijk PMC Pasteurlaan: 04/086546


Zorgkaart Nederland


ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg.

De website helpt u bij het maken van uw keuze voor een zorgverlener die het beste bij u past.

ZorgkaartNederland is een manier om patiënten een stem, invloed en keuze-informatie te geven. In de zorg gaat het om u, ongeacht hoe vaak u bij een huisarts of specialist komt.

Qualiview


Wij willen graag weten hoe waardevol wij voor u zijn.

Wij staan voor kwaliteit en willen dit ook graag waarmaken.

Qualiview helpt ons daarbij.