WELKOM bij Beweegexpertise

De praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie in Oosterhout!


Welkom bij Beweegexpertise. Onze praktijken, gevestigd op Pasteurlaan en Europark zijn experts in gespecialiseerde fysiotherapie.

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over of problemen aan uw houdings- en bewegingsapparaat. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we u allemaal te bieden hebben!

 

Wij adviseren, coachen, begeleiden en behandelen. Wij hanteren eenduidige en innovatieve behandelmethodes waardoor onze behandelingen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

 

Beweegexpertise staat voor:

- een snelle afspraak

- geen wachtlijst

- zorg op maat

- persoonlijk contact

- overleg met uw huisarts/specialist

 

Onze missie


Bij Beweegexpertise staat u als patiënt/cliënt centraal. Wij richten ons op de individuele wensen en doelstellingen van u als patiënt. Wij adviseren, coachen, begeleiden en behandelen. Wij hanteren eenduidige en innovatieve behandelmethodes waardoor onze behandelingen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

 

Onze kernwaarden zijn:

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Ervaren
  • Innovatief
  • Betrouwbaar

Onze visie


Beweegexpertise de gespecialiseerde fysiotherapie praktijk voor klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Wij bieden een heel breed pakket aan fysiotherapeutische specialisaties.

 


"Beweegexpertise, dé praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie in Oosterhout!"


AANGESLOTEN BIJ:


Chronisch zorgnet

Is een landelijk netwerk van fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met chronische  aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV en etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen. En tegenwoordig ook therapie voor het herstellen na COVID-19.

AGB geregistreerd


De gedreven experts van BeweegExpertise adviseert, behandelt en begeleidt u graag, om ervoor te zorgen dat het lichaam weer optimaal functioneert. Al onze therapeuten zijn AGB geregistreerd.