Schouder revalidatie


BeweegExpertise heeft als één van de speerpunten het begeleiden van patiënten met schouderklachten. Wij behandelen, trainen en adviseren/coachen u tijdens het revalidatieproces.

 

Veel scholing en jarenlange ervaring op het gebied van het behandelen van patiënten met schouderklachten ligt aan de basis. Of u nu een instabiele schouder, een afgescheurde pees of een schouderprothese heeft gekregen. Het maakt niet uit, bij ons bent u op het juiste adres. 

 

Schouder revalidatie is de behandeling van klachten en blessures aan de schoudergordel of revalidatie na een operatie aan de schouder. 

De behandeling/revalidatie is meestal gericht op actief. Het einddoel is dat u normaal kan functioneren in het algemeen dagelijks bewegen. Er wordt tijdens de revalidatie rekening gehouden met uw specifieke activiteitenniveau.

Schouderklachten: wat is het?


Behandeling schouderklachten.
Patiënt heeft last van de schouder. Wat zijn schouderklachten?

Heeft u pijn in de schouder? Heeft u pijn rond het schoudergewricht in rust of bij bewegen van uw bovenarm? Dan heeft u schouderklachten. Soms straalt de pijn uit naar de schouderbladen, de nek, de bovenarm, elleboog of vingers.

 

De klachten belemmeren uw dagelijkse activiteiten en ook uw sportbeoefening. 

Is de pijn 's nachts ook hinderlijk? Maak dan snel een afspraak bij onze fysiotherapeut Edwin. Onze expert in schouders.

 

Schouderklachten kunnen plotseling of geleidelijk ontstaan. De klachten kunnen zonder duidelijk oorzaak ontstaan maar ook na een val.


Aangesloten bij:


BeweegExpertise is aangesloten bij het SchouderNetwerk West-Brabant om zo de expertise van de schouder te kunnen waarborgen.

Welke expertise?


Welke expertise is er binnen BeweegExpertise?

Edwin Duijn is zijn doctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel aan het afronden bij Prof. Dr. Nicole Pouliart.