Algemene Fysiotherapie


Algemene fysiotherapie bij Beweegexpertise

De fysiotherapeuten van Beweegexpertise zijn deskundig, echte experts, op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Wij adviseren, begeleiden en behandelen patiënten met diverse klachten. Door middel van gerichte begeleiding leert u voldoende en verantwoord te bewegen.

 

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen, of die pijnklachten hebben aan het bewegingsapparaat.

Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met u naar uw lichamelijke situatie, uw mogelijkheden en uw wensen. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Het doel van onze fysiotherapeut is om u zo snel en goed mogelijk resultaat te laten behalen.

 

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groep.  Behandelvormen die de algemeen fysiotherapeut zoal uitvoert zijn: oefentherapie, massagetherapie, fysische therapie en instructie/adviezen.

Behandeling patiënt met pijnklachten door massagetherapie.
Behandeling patiënt met pijnklachten door massagetherapie.

"Wat wij proberen is de functie van het houdings- en bewegingsapparaat zodanig te verbeteren, dat een normale houding en beweging weer mogelijk wordt."


"Lopen, staan, zitten, liggen. Niet iedereen kan deze eenvoudige bewegingen uitvoeren zonder klachten op pijn. En dat kan behoorlijk vervelend zijn!"

Goed advies


Onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat u snel weer beter kunt bewegen. Onze fysiotherapeuten van Beweegexpertise doen dit door adviezen en oefeningen te geven.

Ook voor preventieve gezondheidszorg kunt u bij een van onze fysiotherapeuten van Beweegexpertise terecht. 


Algemene fysiotherapie: wat doet een algemeen fysiotherapeut?


De naam zegt al genoeg toch? De algemeen fysiotherapeut helpt mensen met pijnklachten die een belemmering zijn op de dagelijkse activiteiten.