Algemene Fysiotherapie


Algemene fysiotherapie bij BeweegExpertise.com

De fysiotherapeuten van BeweegExpertise.com zijn deskundige experts op het gebied van de houding en het bewegingsapparaat. Wij adviseren, begeleiden en behandelen patiënten met diverse klachten. Door middel van gerichte begeleiding leert u voldoende en verantwoord te bewegen.

 

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen of die pijnklachten hebben aan het bewegingsapparaat.

Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met u naar uw lichamelijke situatie, uw mogelijkheden en uw wensen. Met zijn/haar adviezen en oefeningen zorgt hij/zij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Het doel van onze fysiotherapeut is om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen.

 

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepsverband. Behandelvormen die de algemeen fysiotherapeut zoal uitvoert, zijn: oefentherapie, massagetherapie, fysische therapie en instructie/adviezen.

Behandeling patiënt met pijnklachten door massagetherapie.
Behandeling patiënt met pijnklachten door massagetherapie.

"Wat wij proberen, is de functie van de houding en het bewegingsapparaat zodanig te verbeteren, zodat een normale houding en beweging weer mogelijk wordt"


"Lopen, staan, zitten, liggen. Niet iedereen kan deze eenvoudige bewegingen uitvoeren zonder klachten of pijn. En dat kan behoorlijk vervelend zijn!"

Goed advies


Onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat u snel weer beter kunt bewegen. Onze fysiotherapeuten van BeweegExpertise.com doen dit door middel van het geven van adviezen en oefeningen.

Ook voor preventieve gezondheidszorg kunt u bij een van onze fysiotherapeuten van BeweegExpertise.com terecht. 


Algemene fysiotherapie: wat doet een algemeen fysiotherapeut?


De naam zegt al genoeg toch? De algemeen fysiotherapeut helpt mensen die door pijnklachten belemmerd worden bij het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten.